Vaše mogućnosti su
NEOGRANIČENE

Ukoliko imate pravog partnera uz sebe

TELINEA je osnovana još davne 2008.godine, sa idejom da svojim korisnicima ponudi noviju, kvalitetniju i pouzdaniju uslugu. Telinea je vodeći provajder usluge širokopojasnog interneta na području Unsko-sanskog kantona, ali svoje usluge proteže i van granica kantona. Vođeni dugoročnim iskustvom na području telekomunikacija, te praćenjem najnovijih svjetskih trendova i konstantnim usavršavanjem znanja, pružamo visok nivo kvaliteta usluga i vrlo profesionalan odnos prema našim korisnicima.

Od samog osnivanja firme, cilj nam je bio pružiti korisnicima jednostavan način korištenja naših usluga, stoga smo bili jedni od prvih koji su svojim korisnicima ponudili bezični način pružanja usluge.

Prednosti koje su naši zadovoljni klijenti prepoznali kod nas su prije svega brzina usluge izlaska na teren radi otklanjanja poteškoća u radu sa našim uslugama, brzina priključka usluge, ali i efikasan pristup tehničke službe u radu sa klijentima.

U našem radu sa korisnicima koristimo samo najsavremeniju opremu u suradnji sa ubnt.com digitalnom platformom. Cilj našeg poslovanja je imati odličnu saradnju sa svojim korisnicima, te ponuditi što bolje usluge kako privatnim, tako i pravnim licima.

Naša firma trenutno broji preko 15 uposlenika, zajedno sa vanjskim saradnicima. Naši sektori se dijele na:
Upravu
Prijemni odjel
Tehničku podršku korisnicima
Terenska ekipa – monteri
Terenska ekipa – serviser na baznim stanicama
Odjel za servisiranje i
Odjel za nabavu i skladištenje.


Tome da svojim korisnicima i klijentima nudimo samo najbolje svjedoče i podaci o velikom broju registriranih korisnika naših usluga, čiji broj se iz dana u dan poveća, te smo vođeni tim činom, pozitivno prinuđeni povećavati i broj naših uposlenika.

Naša misija je biti vodeći operater na Unsko-sanskom kantonu, ali i šire. Naša vizija je da budemo korisniku prvi izbor u komunikaciji, zato jer vrijedi biti dio nas.

Kalkulator cijena

KALKULATOR CIJENA

Složi svoju kombinaciju

Imaš posebne želje? Otvori naš kalkulator cijena, odaberi usluge koje ti odgovaraju i jednostavno izračunaj svoju mjesečnu pretplatu

NASTAVI

Online plaćanje

ONLINE PLAĆANJE

Plaćanje Telinea usluga nikad nije bilo lakše

Želite uštediti vrijeme? Sada je veoma jednostavno platite račune putem naše online platfrome

NASTAVI